top of page
logo-transparent.png
Online plattform for KPI benchmarking
BA produkt 1.jpg
Benchmarking av dine viktigste KPI'er

​Vi gir deg daglig oversikt over konkurrentenes benchmark på nøkkeltallsindikatorer som for eksempel RevPAR, ADR og Occupancy.  

Analyse og rapportering

​Vår nettbaserte analyseplattform lar deg skjære og sammenligne dine data, noe som gir deg en full oversikt over trender og hendelser som påvirker deg. Alle data er tilgjengelige gjennom vår analytiske plattform, eller via Excel-baserte rapporter.

Dine data blir fortrolig behandlet

​Vi leverer gjennomsnittlige referanser i utvalgte sett av forhåndsbestemte hotell. Dette betyr at du kan få relevante referanser basert på dine direkte konkurrenter, og at ingen vil se dine data.

Anerkjent leverandør av statistikk og markedsundersøkelser

–Vi leverer nøyaktige markedsdata til investorer, markedsanalytikere, konsulenter og eiendomsbedrifter.

BA produkt 2.jpg
Hotellmarkedsrapporter

​Vi leverer ferske markedsdata på RevPAR, TRevPAR, Gjennomsnittlig rompris, Occupancy fra vår database med over 1000 hoteller i syv land. Eksempelrapporter som kan utarbeides for konkurransesett sett eller markeder:

–Monthly Digest
–Monthly Digest w/ weekdays
–Daily Market report

Prognoser for hotellnæringen

​Basert på vår benchmarking kan vi levere et øyeblikksbilde av de kommende 12 måneders prognose for de største nordiske hotellmarkedene.

Online datatilgang

​Med tilgang til markedsdata på vår online plattform, kan du få tilgang til data for flere markeder - når du trenger det.

Kontakt meg for spørsmål om tjenester fra BA
PETER_WIEDERSTRØM.jpg
Peter Wiederstrøm, Country Manager
Logo-2C-28px-R.png

Peter Wiederstrøm er utdannet siviløkonom fra NHH og er daglig leder for Wiederstrøm Hotel Consulting og Norge-ansvarlig for Benchmarking Alliance, og med det blant annet ansvarlig for markedsføring, salg og distribusjon av Benchmarkingsystemer for hotell- og restaurantnæringen. Peter har lang operativ hotellerfaring, bl.a. har han være direktør og daglig leder for hoteller i Norge og Sverige, og anerkjente medier som Dagens Næringsliv, Nrk, Bergens Tidende og Finansavisen benytter seg jevnlig av hans ekspertise.

BA.png
bottom of page